Post by leosifillsorpvern on Feb 23, 2022 6:47:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Design My Home: Makeover Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Design My Home: Makeover Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok kristály ▞▞▞
▞▞▞ Design My Home: Makeover Games 2022 version ▞▞▞
Csak ma kezdtem, és eddig tetszik a játék. A táblagépemen volt, de valamiért kialudt. Remélem nem lesz többé ilyen problémám. Az értékelésemet 5 csillagra emeltem. Szeretem a kihívásokat, de nagyon nehéz befejezni a kihívástermet, hacsak nem játszol folyamatosan. A feladványok hosszúak, de ha készen vagy, csak apró jutalmakat kapsz a bútorok megvásárlásakor. Nagyon hasznos lenne, ha összegyűjtené a kapott összeget egy kihívásterem befejezésére. Köszönöm
Ez egy szórakoztató játék, de határozottan nem vagyok rajongója a választásoknak, semmi rossz ebben a játékban, csak nem olyan nagyszerű dizájn
Rendben van, úgy értem, ez olyan, mint bármely más lakberendezési játék
Ez egy nagyon szórakoztató játék, és én személy szerint szeretek stílust alakítani, így ez tökéletes számomra, és plusz az összes többi játékot is színről színre kell egyeztetnünk, de ebben a játékban a qord-okat párosítjuk, ami sokkal szórakoztatóbb és hozzáértő is. hogy megtanuljunk néhány új szót Köszönöm ☺
Design My Home: Makeover Games કેઝ્યુઅલ xno
Csak most kezdték el játszani a minősítést később frissítik.
Nem rossz, de nem is olyan jó
Imádom ezt a játékot, nincsenek hirdetések o.m.g ahh a szintek szépek, mondjuk imádom!!!!!!!
1. nap, 176. szint, 1. 6 szoba. Eddig mindent szeretek ebben a játékban. Nem "annyira kihívás", hogy feladom, mint az összes többi játékot, amit kipróbáltam. Imádom a stílusokat, amikkel díszíthetek! Gyönyörűek! Jól sikerült!
Ez nagyon szórakoztató játék
A játék szórakoztató, de ha végre rájössz a szóra, nincs értelme. A szótár nem találta a szót. Javítsa ki a rejtvényeket, hogy a szavak valódiak legyenek. Sajnos befejezem a játékot. A szótárban nem található szavak nem szabad használni.😣
Imádom ezt a játékot, de úgy gondolom, hogy kell valami mód arra, hogy gyémántokat szerezzek, például hirdetéseket nézni! Jelenleg elakadtam egy szinten, és mivel nincs elég gyémántom, nem tudok túllépni rajta! Nem vagyok hajlandó valódi pénzt költeni!
Nagyon szórakoztató díszíteni a saját házat és megoldani a rejtvényt, mert nagyon könnyű megoldani
Nagyon élveztem, mert az agyam dolgozik játék közben!!!😄
Elég gyorsan mozog, szép választás a szavakat könnyű megtalálni, sok a móka, szeretem ezt a játékot, ez az egyik legjobb tervezésű játék, amit játszottam, szeretem, szeretem, szeretem, még mindig öt csillagot kap tőlem jó játék
Design My Home: Makeover Games Casual oluq
egyszer már letöltöttem ezt a játékot, és nagyon jó volt, 4 csillagot adtam rá, ahogy játszol, egyre nehezebb lesz, és ez a kihívás, de nagyon szeretem a játékot.
Fall Dudes (Early Access) Arkada dbob
Eleinte tetszett ez a játék, de túlságosan nehézkessé válik, túl könnyen. A 45. szintre már fájt a fejem, mert annyira frusztrált voltam. Nem tartalmazott olyan szavakat sem, mint a szürke, ami összezavart.
Nem tetszett túl Nem tetszik, hogy szóleleteket díszíthetek
Ez egy abszolút GEM. Csak elkezdett játszani.
Még azt sem engedi, hogy megérintsem a LEJÁTSZÁS gombot CHROME OS-en! és ez a 10. háziasszony, amit kipróbáltam! És amint belépek a játékba, nagyon lefagyok!
Ez az egyik legjobb otthontervező játék szerintem ❤🪙
Ez egy nagyon jó játék, szeretem, nagyon jó és kihívásokkal teli, és a legfontosabb, hogy offline is játszhatjuk ezt a játékot, szeretném látni, hogyan díszíthetem fel az otthonomat, és nagyon szép és nagyon szép.
Annyira könnyű érméket keresni, szeretem a szókirakós játékot.
ez a játék szórakoztató és szeretem a minőségét
Concert O R TeNor E Toner A nagybetűs R in concert a következő szavam, az utolsó szavam állítólag. 533. rejtvény. A YouTube-videó egy másik szobát mutat be, pontosan ugyanazzal a rejtvényekkel. De a YouTube videón a "t" tenor fut a koncerten. És azt mutatja, hogy az utolsó szó, amire szükségem van, a „crone”, de nem működik.
Minden alkalommal, amikor letöltöm az alkalmazást, mindig azt mondja, hogy probléma van az újrapróbálkozással, és nem fog működni
Design My Home: Makeover Games Casual lbbp
Jó lenne, ha valóban megjelennének azok a hirdetések, amelyekre rávesz minket, hogy nézzünk! Csak forognak és soha nem nyílnak ki. Ki kell mennünk és újra kell indítanunk a játékot! Javítsd meg! Ban ben
Rohadt drága!!
Szeretem ezt a játékot, szórakoztató és addiktív. Kötelező játszani, ha szereti az otthoni tervezést.
Design My Home: Makeover Games Diverse snft
Maga a játék szórakoztató. Túl sok hirdetés.
Nagyszerű volt. Én szójátékos vagyok. És a tervezés nagyon szórakoztató volt. A készítők azonban rendkívül furcsa szavakat használnak, és most egy nyolcbetűs szót, mindössze hét betűből áll! Hidd el, hogy vége... Ne ragadj bele. Csak a pénzedet akarják...
A játék rendben van. Kicsit csalódott vagyok, de ez jó és kihívásokkal teli.
Nagyon jó és nagyon szórakoztató
Eddig nagyon jó. Megpróbálok minden gyémántot elmenteni későbbi pályákra, és küldetéseket fogok végrehajtani. lássuk, hogyan megy, eddig csak egy szoba készült, így jó.
;'/:??:?:-👌👍👌😊
Ez már az elején kirúg a játékból
Nem szeretem, hogy a szobákban korlátozottak a lehetőségek, de így is szórakoztató a szobák kialakítása. Egyes pályák is nagyon kemények, de ha ügyes vagy a fa rejtvényekben, akkor imádni fogod ezt a játékot, és okos embereknek ajánlom.
Nagyon szórakoztató, szeretem ezt a játékot
Nagyon rossz tapasztalat ezzel a játékkal. Nem tetszik, nem működik. Nagyon rossz
Az a tény, hogy nincsenek benne különféle játékok érmékért vagy időrabló játékok, nagyon jó, nagyon élveztem ezt a játékot
Nagyon jó alkalmazás, ha unatkozol☺️☺️☺️☺️.5 csillag 🌟🌟🌟🌟🌟 Javaslom az alkalmazás letöltését 😃😃😃😃. A legkedvesebb dolog ebben a játékban az, hogy nincsenek hozzáadások😃😃. És ha kapsz hozzá, akkor csak 2-3 alkalommal🤗🤗. Töltsd le azonnal😃😃😃.
Nagyon szép és megnyugtató
Ez a játék egy átverés. Márciusban huszonötször 1,99 USD-t, egyszer pedig 6,99 USD-t egy „bronzcsomag” „vásárlásáért” fizettek ki. 3-3-tól kezdődően egy nap alatt 7-szer töltöttek fel, majd ezt követően naponta többször is töltöttek 3-8-ig. SOHA SEMMIT VÁSÁROLTAM. Valahogy PayPal-on keresztül fizettek. Most jelentették. A Google használhatatlan. Ha ez történt Önnel, jelentse bankjának és/vagy PayPal-nak.