Post by leosifillsorpvern on Feb 23, 2022 6:53:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman vs Zombies ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman vs Zombies IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ модифицира много скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Stickman vs Zombies 2022 version ▞▞▞
Stickman vs Zombies פעולה haom
уау, гордея се с тази игра
Забавна, предизвикателна игра.
Тъй като му дадох три звезди, някои нива може да са трудни
Толкова добър
Това е хубава игра, но започва да замръзва на по-високо ниво, където броят на зомбитата е повече. Въпреки това, аз наистина се наслаждавам да играя тази игра. Щях да дам 5 звезди, ако играта не беше замръзнала.
беше страхотно
Flip Skater खेलकूद nkxe
Доста е готино.
Невероятно, чувствам се ангажиран и доволен от тази само една заявка, имам нужда от повече нива или определено го препоръчвам, освен това също е добра причина, че можете да играете офлайн, за да направите тази невероятна и забавна игра С най-добри пожелания Ариана
Защо пише, когато го отворя, пише Stickman vs Zombies е спрял whhyyyyy
Daire işte niva be
Добро утро
Тази игра е много добър зомби бос, който се бори на различни нива, различни оръжия и повече! О, и те редактират фона много добре!!! И комиксите също бяха направени добре, всички вие, тази проклета игра, тя е в огъня, пич, трябва да изтеглите ТОВА!!!!!👊✊👊
Това е една игра, която бих препоръчал добър платформинг и игра за зомбита, за това не бяхме мислили по-рано, но наистина е добра игра
Всичко е страхотно..рекламите са досадни
Защо хардкор режимът е толкова проблемен, намерих толкова много зомбита в стените и те не могат да излязат, така че трябва да рестартирам и е наистина досадно
Stickman vs Zombies: 火柴人僵屍射手 動作 lnze
Това е много лоша игра, която някога съм играл
Не е хубаво нещо за това
Маганда
Ех добре Нигер
Благодаря Това е добра игра
Играта е най-добрата за всички времена, толкова е забавна, но изглежда ми трябва много години, за да получа нови ленти за глава но мисля, че трябва да има нови, благодарение на страхотната игра на
Можете ли да поправите моята грешка в играта е, че съм заседнал на същото място
Много забавна игра
Играта е добра 😔
Обичам да ритам дупето на зомбита. Това е напълно страхотна игра.😎💫.
Опитвате се да копирате гнева на пръчката, но не успяхте. Няма правилен начин за изкачване. Дори и да адски контрол. Джойстикът е ....... .... тази игра боклук helĺl
това е наистина добра игра, тъй като аз играя тази игра, много се боря със зомбита, стреляйки с оръжия, просто е наистина страхотно, продължавайте в същия дух и правете още
Superrr
ઠનોઐએ
Моля, премахнете изсъхналия пистолет и променете повече тази игра
Играх тази игра от 2 години и е наред
Добра игра gg op супер добра
Тази игра е толкова чиста! Но имам оплакване. Каква е целта на всички тези скъпоценни камъни, ако не можеш да ги използваш, за да възкресиш поне един, когато умреш.
Аз преценя играта, има някои много приключения, но мога да публикувам следващото ниво, моля, тъй като е забавно и аз харесвам играта и дори имам молба, че insted zombie са дори в нивото на шефа, защо не продължиш шефа да се бие сам, но с някои уникална сила само за шефа зомби не за останалите
Когато щракна върху него, първият екран изскача и след това изчезва.Понякога тази игра не работи
Няма отбор 🙃
Добра игра
Много добра игра, но трудно моля да включите SMG пистолет, като ударите, които изпълнявам, друга мъдра игра е страхотна. Песента е супер супер страхотна.
Така че има този шеф, не е трудно, моля, можете ли да направите шефа по-труден, не е забавно да играете, когато всичко, което шефът е лесно, бих сложил 5 звезди.... Но не
лесна игра
Задни повече
Не мога да отворя приложението, моля, поправете
Аршалн
Най-добрата игра 👌 някога, но трябва да има силен робот
Stickman vs Zombies Toiminta dszk
Stickman vs Zombies Hành động ypdv