(Android/iOS) Offline Doktor Gry Szpitalne oszukiwać klawisze usterki kodu
Feb 23, 2022 7:09:01 GMT -5
Post by leosifillsorpvern on Feb 23, 2022 7:09:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Offline Doktor Gry Szpitalne ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Offline Doktor Gry Szpitalne IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać klawisze usterki kodu ▞▞▞
▞▞▞ Offline Doktor Gry Szpitalne 2022 version ▞▞▞
Ta gra jest dobrą grą, której może cię nauczyć, jeśli chcesz zostać lekarzem i ma wiele reklam
Gra jest naprawdę dobra, ale reklam jest za dużo i nie ma więcej poziomów
To bardzo łatwa gra, proszę, zrób trudną grę
Daję tej grze 3 gwiazdki, ponieważ przez większość czasu się zawiesza, gdy gram w grę, jest albo czarna, albo biała. Jest dużo reklam, ale nie mam nic przeciwko.. ale poza tym to fajnie przyznanych tej grze 5 gwiazdek, jeśli przez większość czasu się nie zawiesza.
To jest baaaaardzo nudne, gdy ukończysz wszystkie poziomy i kupisz innego faceta, nawet wszystkie poziomy są ukończone
Uwielbiam tę grę... Ale zbyt wiele reklam, kiedy skończę 2 operacje, pokazuje reklamę bardzo złą grę, nie instaluj tej gry, proszę 🙏🙏🙏
ιατρείο χειρουργικά παιχνίδια Παιχνίδια ρόλων mgr
Świetna aplikacja dla tych, którzy nawet nie dbają o rzeczy. I żyj swobodnie, nie bierz na siebie .. Ale kto jest gościnny, ta aplikacja nie jest dla nich całkowicie. To wpływa na choroby w naszym umyśle. A nawet czasami prosperował.
Super
Jestem studentem posiadającym St.dard 10 (dziesięć). Bardzo podoba mi się ta aplikacja, ponieważ moim celem w życiu w bramce był doktor. To naprawdę różni się od innych aplikacji i gier, grafika jest przejrzysta, dzięki czemu możemy łatwo grać z dużą radością.Bardzo dobrze Uprzejmość i zaszczyt powiedzieć, komu stworzyłeś tę aplikację DZIĘKUJĘ bardzo za stworzenie tak wspaniałej aplikacji chirurgicznej, którą polecam i proponuję wszystkim widzom ..
Naprawdę podoba mi się ta gra szpitalna w porównaniu do innych gier szpitalnych. To takie proste i łatwe do grania 👍
Ta gra jest dobra, powinieneś spróbować raz, jeśli podoba ci się moje doświadczenie, które mi się nie podobało, że pacjenci są animowani, więc może być tak, że nie doświadczysz prawdziwej operacji. Wiem, że to gra, ale nadal wydawało się, że Robię operację jakiejś animowanej postaci, a druga rzecz, że ma wiele reklam, przez które mam dosyć to są dwie rzeczy w tej grze, które mi się nie podobały, reszta jest ok
Wyraże swoją opinię krudko zwięźle i na temat ta gra niestety albo stety natkniesz się na nudną 3 gwiazdki i ją usune :-(
Jest fajnie, ale na każdym poziomie są reklamy, dlatego mnie to denerwuje
Ta gra jest bardzo piękna o i Tocha i Tymon som dziwi.
Musisz umieścić więcej poziomów
Doskonała i jedna z naprawdę świetnych gier symulacyjnych dla lekarzy szpitalnych. Naprawdę podoba mi się to niesamowite maszyny, sterowanie i grafika...
Gry ok, ale ma za dużo reklam..
Za dużo reklam. Jest ich tak wiele i zewsząd rzucają się na ciebie. Może być nawet więcej czasu spędzonego na reklamach niż na graniu. Twoja odpowiedź nie ma sensu. Jest tak wiele reklam i pojawiają się one tak szybko, że przynoszą efekt przeciwny do zamierzonego. Niszczy wszelki przepływ gry i osłabia wszelką kreatywność, jaką masz w grze. A potem powiedzieć, że wydasz 5 USD na zabranie reklam? Jakie masz możliwe wydatki, że 5 dolarów zastępuje wszystkie te dodatki. Nie możesz nawet zobaczyć, czy w ogóle jest wart żadnych pieniędzy, ponieważ jego reklamy.
Gra jest dobra. Ale zbyt wiele reklam i to jest denerwujące za każdym razem, gdy przechodzisz poziom, pojawiają się reklamy
Podoba mi się to coś aap, ponieważ jest tyle reklam, jeśli gramy przez 15 minut, dziękuję za nasze 7 minut marnotrawstwa w reklamach, to jest fajne, ale nie
Absolutnie NIENAWIDZĘ!!!! za każdym razem, gdy próbuję zagrać, ma po prostu reklamę, której nie mogę pominąć, a gram tylko na jednym poziomie, ponieważ jeśli tak, A nawet poziomy są baaaaardzo nudne, że nie mogę nic zrobić! po prostu robi większość tego za mnie. więc dlatego daję temu jedną gwiazdkę...
Znalazłem kilka błędów, podczas obsługi, po założeniu serduszka, gra po prostu kazała mi zapiąć skórę, a następnie przyszyć i założyć bandaż.!!! BŁĄD polega na tym, że podczas pierwszej operacji gra kazała mi wyciąć kość żebrową, ALE kiedy operacja była prawie zakończona, gra nie przywróciła kości żebrowej, kazała mi po prostu zamknąć skórę, uszyć i włożyć bandaż. W zeszłym miesiącu, w innej grze, w którą po prostu grałem, jak w chirurgię, PO PROSTU W ten sposób, ale włożyli razem to, co zostało wycięte w chirurgii.
Genialna gra
Ta gra będzie bardziej fantastyczna i niesamowita, jeśli dodasz więcej pokoi, takich jak poczekalnia, kawiarnia, mała biblioteka itp 👍
Bardzo fajna gra, dodaj więcej poziomów ♥️⭐
хирург симулатор лекарски игри Ролеви ghv
poziom 3 jest tak trudny, że nie można nawet usunąć zarazków, jeśli byłaby zerowa ocena gwiazdek, nie oceniłbym go na zero Usuwam go teraz, ale przedtem nigdy go nie pobieram 99 + 1% szansa, że nigdy więcej go nie pobierzę i jestem wątpliwe, czy nie chcesz go zatrzymać. Właśnie go usunąłem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAJGORSZY GRA KIEDYKOLWIEK!!!!!!!!!!!!!!!!
Zanim zacznę, chciałbym powiedzieć, że przed oceną naprawdę dobrze strzeliłem w tę grę. Teraz, gdy to zostało powiedziane, przepraszam, ale ta gra jest do bani! Nie martwię się o grafikę... lub jej brak... Nie, niepokoi mnie to, że ta gra nie daje ci żadnych szans na zrobienie czegokolwiek. Dosłownie nie pozwala na samodzielne podejmowanie ani jednej decyzji. Gra robi to za ciebie... w co ja gram? ?? Podążaj za liderem... Po prostu się zastanawiam. Cóż, wszystkie szlaki szczęśliwe, odinstalowane.
Uwielbiam tę grę, jest dobra, ale to nie ten sam czas, ale lubię różne poziomy Nie próbuję nienawidzić, ale jest dobra i zła w tym samym czasie, ale przepraszam, ale czuję, że ją kocham, to jest jak kciuk w dół lub na kciuki w tym samym czasie jest wystarczająco źle, ale ogólnie jest dobrze
Gra jest fajna i tak dalej, ale ręka samouczka jest jak w tym, że jeśli wiesz, co robisz, poziomy są zbyt łatwe, powiedziałbym, że może sprawić, że poziomy będą trudniejsze i otworzyć więcej działów, ponieważ grałem jak 10 minut i byłem zrobione z obydwoma oddziałami i dlaczego dodatkowy pacjent jest, jeśli wszystko jest takie samo, to trochę bezcelowe, ponieważ gra na tym samym poziomie w kółko, ale poza tym gra jest fajna.
To niesamowita gra do nauki dla studentów .bardzo łatwa w radzeniu sobie z pacjentami .DOBRA do NAUKI
Ta gra jest tak idealna, ale jedno, że ta gra nie ma wyzwań, znudziłem się tą grą. Nie ma żadnych szpitalnych wyzwań. Proszę nie instaluj tej gry.Dziękuję
Jest naprawdę dobry, ale dwie reklamy wiele
dobra gra, ale jest chirurgiczna i szkodliwa dla rozgrywki i dziecka, w przeciwnym razie lubię tę grę
Operacja na otwartym sercu Jestem zainteresowana i chciałbym, aby ta aplikacja spełniła wszelkie oczekiwania, grając w łóżko, a gra leci do pierwszego podoba mi się koncepcja. Jednak gra jest raczej nudna i wciągająca. Podoba mi się ta aplikacja i ciekawa.
Pineapple Pen આર્કેડ woha
Ta gra jest do bani TAK DUŻO JEJ NIENAWIDZĘ, JEST SUPER GŁUPI PUNKTOWY OKRES. Jeśli naprawdę to lubisz, coś jest z tobą nie tak, kropka. I nawet nie pozwala ci tego zrobić, naciskasz to i TO ROBI TO ZA CIEBIE! Ma DROGA do wielu dodatków i po prostu jest do bani, kropka. W OGÓLE NIE POLECAM, JEŚLI CHCESZ STRACIĆ WSZYSTKIE KOMÓRKI MÓZGOWE! Dziękuję za Twój czas! Ale proszę, nie marnuj czasu na taką głupią grę, jak ta, MARNUJESZ SWÓJ GŁUPI, GŁUPI, BRZYDKI OKRES ŻYCIA❤❤❤❤
Ta gra jest świetna. Uczy wielu rzeczy o leczeniu. 😭🤞🥺🥺❤️ Naprawdę kocham tę grę i. Mi się podoba 🤞🤪💔❤️
Ta gra ma zbyt wiele reklam, które trwają zbyt długo i trwa wieczność, aby przejść na nowy poziom, nie jest świetny
хирург симулатор лекарски игри Ролеви dis