Post by leosifillsorpvern on Feb 23, 2022 7:12:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Savaş Pilotu Simülatörü 3B ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Savaş Pilotu Simülatörü 3B IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla anahtar hack ▞▞▞
▞▞▞ Savaş Pilotu Simülatörü 3B 2022 version ▞▞▞
Bu süper uçuş sim oyunu çok güzel ve kontrolü çok kolay Bu oyunu beğendim
Oyun güzel ama pek bir şey değişmedi bu oyunu bir yıldır her telefonda oynuyorum ama hiçbir şey değişmedi oyunu çok seviyorum hepsini bitirdim ve tekrar oynayacağım
Çok fazla yer günümüzde bir bakım bulun
Flight Pilot Simulator 3D 角色扮演 fds
Tamam oyun 5 yıldız verecekti, ancak sadece kalite biraz 👌 ve çocuklar ve aile için tüm harika oyunlarda 4k olsaydı!
oynamak istedim. Ama ödememek için. Sadece ilk seviye ücretsizdir. Adil uyarı.
Eğlenceli ama daha fazla mantığa ihtiyacım var 2 fit düştüm ve düştüm
Int. Avik sekilde oyunu oynadigimda zorla reklam izlettiriyor. Hani reklamı izliyoruz bari oyunun karsiliginda bisey versin o da yok. Ayrica yillardir hep ayni harita biktirdi artik.
Çok iyi bir oyun ama yine de en çok sorunum var, bug değil, serbest uçuşta daha fazla trafik hava trafiği gibi sorunlarım var, oyuna daha fazla uçak ekleyin, daha büyük havaalanları ekleyin
Abi oyun güzel tavsiye ederim
Bence bu oyun bi guzel , ben yillarca bu oyunu oynadim ve simdi cok baya oynaya dersi , enis ve kalkis da cok guzel . Harita da cok guzel ben "play store" - deki sonuncu seklini aynen taklitucak ede bilmisdim.
Bu iyi bir oyun ama bunun çevrimiçi olması fikri hoşuma gitti, evet ve daha fazla grafik ve şehirler yapmak, bu yüzden de gerçekleşirse iki yıldız ekleyin.. UÇAKLAR İÇİN ÜCRETSİZ AÇIK ÇILGIN GÜMRÜKLER
The Wolf Role Playing tjdt
Flight Pilot Simulator 3D RPG exqo
İyi ama birçok hata ve joystick yok ve kontroller zor ve uçaklar pahalı
Çok güzel olmuş çok güzel bir oyun
Ne kadar güzel değilmiş
Supup oyunu gerçekten çok beğendim
Güzel oyun ama daha yükseklere uçmak istiyorum...ama bunu yapamıyorum çünkü görevin 30....29....28...böylece başarısız olacağını söylüyor.Çok sinir bozucu.
Denize çakılıyo çok kötü bir oyun
oyun açıldığında ekran kararıyor .... acıklı
Grafikler harika ama benim en büyük sorunum aerodinamikle ilgili. Eğim üzerinde kontrolünüz yoksa, birinin pilotluk yapmasını nasıl beklersiniz? Yumuşak bir iniş yapmaya çalışıyorum ve bildiğim bir sonraki şey, pistte bir burun dalışı yapacağım. Düşünmek için bir şey.
Bu harika bir oyun ama grafikleri geliştirebilirsin
Güncelleme: ne yazık ki, size sadece 4. görev için oynamanız için 3 ücretsiz tur veriyor, bu da berbat olan bir sonraki görev seviyesine geçebilmek için oynamak için ödemeniz gerekiyor. Ben oyunu pek sevmiyorum. Belki beni oyuna biraz daha bağımlı hale getirselerdi, düşünebilirdim ama hayır teşekkürler iyiyim. Yıldızlar için doğru yükseklikte olup olmadığınızı söylemek zor olsa da oldukça havalı. Ama oldukça güzel bir oyun.
Bu gerçekten harika bir oyun. Size gerçekten uçakla uçuyormuşsunuz gibi hissettiren bir deneyim yaşatır. İyi şanslar pilotu.
PARANI BANA VER!!! Bu uygulama, her oynadığınızda size bağırıyor gibi görünüyor. Evet, güzel bir uçuş oyunu (buna simülasyon denmez), para ödemeden açılabilecek çok sayıda uçak var, AMA - en pahalı 2 uçağın her biri 38€. 75 € için 2 uçaklı bir paket var. Ayrıca jeton reklamları izleme seçeneği ve çok sık zorunlu reklamlar. Mümkün olan her yerde para kazanmak için tüm kutuları kontrol eder. Microsoft'un muhteşem uçuş simülatörü 2020 (lüks sürüm) yaklaşık 90€'dan satıyor...
Sevmedim, fazla basit.
Yeni bolumu ac içim devamli eski bolumleri oynayip para gerekli cok zor sacma !!!!!
uh.hellohellohello um, oyundaki aksaklıkları düzeltmen için sana bir mesaj kaydetmek istiyorum, öncelikle itfaiyeci uçağının biraz problemi var çünkü uçağı sen kontrol etmeden döngüler yapıyor biliyorsun um problem bu. Bunu düzeltmek ve ölüm iblisi tarafından daha fazla uçak yapmak için bir güncelleme!_!
8. seviye özel eskortta ilkini aldım, sağa sola bile gitmiyor sadece düz gidiyor 🤬🤬🤬😠😠🤬🤬
Berbat bakımı
Bu vasat bir oyun. Stil, aptalca aşırı fiyatlı bir uçak için birkaç milyon dolar toplamak için 12 saat sürebilecek ruhsuz bir eziyet ödemek veya yapmaktır. Kontroller korkunç ve gerçekçi değil, kamera uçakla birlikte dönmüyor, bu da onu mide bulandırıcı hale getiriyor. Denemek ve fikir için 3 yıldız.
Oyun açılmıyor siyah ekran kalıyor indirmeyin internetinize yazak en başa çıksın die 5 yıldız verin yoksa -5 yıldız verirdim
ÇOK GÜZEL VALLA BENDE SENİ ÖZLEDİM BEN SENİ SANA BİR ÇOK DA ŞEY NOKTADA FAUL YAPILAN OYUNCU JUSTİN MERAM İÇİN OFSAYT OLDUĞUNU VE O ADAMI YÜZDEN HERKES BUNU KENDİ YAŞAYIP BİR SONRAKİ HAFTA İÇİ DE ÇOK GÜZELEK VE İLGİNÇ OYUNCU MEVCUTTUR VAR MI ACABA NE ZAMAN DEĞİLDİ BU DAKİKADA FC
...bağımlılık yaratan bir oyun ama birkaç seviyeden sonra devam etmek çok pahalı ve zaman alıyor (35 sterlinlik bir uçak satın alın ya da kıdemli seviyeyi tamamlamak için birkaç dakikada bir 30 saniyelik reklamlarla 2.5 milyon oyun kredisi kazanmak için günlerce oynayın) - eğer uçaklar 2-5 sterlin olsaydı, muhtemelen onları alırken gözümü bile kırpmazdım ama olduğu gibi onu kaldırmaya karar verdim!
Flight Pilot Simulator 3D RPG jrw
Oyuna giremiyorum.
Bu iyi bir oyun ama oyuna 5 dakika kala, özel bir uçak için 8 dolar ödemek için bir sonraki göreve katılmak isteyip istemediğimi soruyor. Gerçekten bu bir Microsoft PC oyunu değil, bu Android, oranlarınızı biraz daha makul bir seviyeye indirin. 99 sent makul olurdu.
En son güncelleme devre dışı bırakıldı, düzenlendi. Şimdi başlangıçta çöküyor. Vazgeçtim ve kaldırdım.
İyi oyun. İyi zaman katili. Uçuş simülatörlerini seviyorsanız eğlenceli, dolayısıyla adı. Benim için tek gerçek sorun, Airbus gibi daha büyük uçaklarda yol tutuşunun zor olması, ancak nedense daha büyük uçakları indirdiğimde, inişten hemen sonra yan yana sallanıyorlar ve bu da kanadın yere çarpmasına ve uçağın patlamasına neden oluyor. Bir inişi sadece mükemmel bir şekilde iniş yapmak ama yine de başarısız olmak için sıraya koymak için elleçlemeyle mücadele etmek için çok fazla zaman harcamak sinir bozucu. Learjet, IHO'nun en iyi uçağıdır.
Tam bir oyun uçakları çok iddialı bir şey değil
Oyun iyiydi. Şimdi diğer oyunları Sky Warrior indirip yüklemediğiniz sürece başlamaz. Etrafında bir yol bulamıyor.
Oyunu beğendim, oynaması eğlenceli ama bir sorun var, kontroller çok düzgün değil ve motoru yanarken bir uçağı indirmeniz gereken gelişmiş özel görevi yapmak imkansız, bu yüzden ilerleyemiyorum bu, uçak çok kolay patlıyor, piste indim (birkaç başarısız denemeden sonra) motorlar kapalı, frenler, tekerlekler piste değdiği anda uçak sekiyor ve patlıyor.... Eğer bu görev için olmasaydı bunu yapmak imkansız 5 yıldız olurdu
Uçak yukarı kalkmıyo yukarıya attığım halde ama onun dışında güzel bir oyun
Böyle. Bu oyundan zevk alırdık, ancak süper uzun reklamlarla o kadar çok çıkmaza girdiler ki bazen neredeyse oynanamaz hale geldi. Tekrar içeri girmek için reklam üstüne reklam beklersiniz, onlar küçük bir şey yaparsınız ve daha fazla reklam yaparsınız. Ücretsiz bir sürüm için reklam alıyorum ama oyunu oynamanın faydasız olduğu noktaya gelmiyor.
Oyun bir yerden sonra sıkıyor
İyi oyun küçüklükte oynamıştım biraz şimdi yeniden indireyim dedim (bir ÇIKMASI İÇİN RASTGELE) XKDİQUKGKDHAHXKVKDJAKBLFİİƏİDLBLKXKƏUƏUDKGKZSCJFKƏİƏİDKCKZJXMVJDUHKBZYSVLBKXYfbkcyyhnlcusufkbisydhohxofslcphditatovzfduvlblbifsuflblvjsyflblcuzjvlbxtsuvlbjcknlvjzyblncjxydhlnlvkxuduhlnlcxhssəysuglblvkxxjvkuaidkvlcnzhxkblxux kcjhblnlvjsufkbl xsuclblgoflbldidlblgificlvksjvlciskvkdogkckfjckvkvkcjvlblbpgjxjcjckchxhcjgkcjfofohphphogichxjvkfufodufigofoxjxjcjcihidihxjcuchxkfFjfagoxgidyodigdtisogotistitissitstsoh
KONTROLÜ oklarla da yapmalılar benim telefon onlari algılamıyor gerisi rastgele: hxglxkgskgfjgsigckgzutxgixgidyis8tfihdtichoxitxogxfixogxgcigxigigxfistisfodogdogx9ydy9dtddgixigxigdgoxogxogxogxgoxgoxgoxogxogdogdoyd9yfpcohdoyufo8tdodycotd9yf9yf8tf0yf9tf9f9yd9td8td9tc9td9yd9yft8dodtd9d9yd9tdoyf0ydotdfosgofxogx9flbxogc9g9td9ts0td0yd0d9gc9gdfgod9gxodtwogdcogditsofd9fohfydwoe9tsogdodoyys9stotd0yeoyeotdpyf0fpufyoyprryprrpyrrpyrphfphfpufpufpufpypyrpyryodpypfufpufpyddypdogdogogdpybdjxjdjdhfuxjdjsiftsuudydyd
Güzel oyun, öğrenci dostu, gerçek görünmesini sağlayan güzel grafikler ve mükemmel kontrol
3 yıldız vermemin sebebi o kadar çok uçak olmamasıdır2 Uçak harika görünüyor ama yerde bina yok, sadece çimenler ve havaalanı daha büyük olmalı.